Gyűrűk Ura/Hobbit Fanfiction Írói Kihívás

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Kalandra fel!

2015. május 20. - SlytHay

Jelentkezz a Gyűrűk Ura/Hobbit kihívásra, ha érzel bárminemű kedvet is ebben a csodálatos világban alkotni. Kezdő és tapasztalt írókat egyaránt szívesen látunk, sőt, kimondottan örülnénk, ha a mi kihívásunk hozná meg egyeseknek a bátorságot és elszántságot arra, hogy először csippentsék ujjaik közé a Gyűrűk Ura és/vagy a Hobbit szereplőinek sorsfonalát.

A kihívásra maximum 12 író jelentkezését tudjuk elfogadni. Mivel a verseny egyéni, a páros és páratlan résztvevőszám egyaránt lehetséges.

A döntés meghozatala előtt persze mindenképp tanácsos átolvasni és áttanulmányozni az írói szabályzatot.

Ha pedig megforgattad-csavartad a fejedben a gondolatokat, és úgy érzed, hogy képes vagy az elvárásokat teljesíteni, és úgy érzed, hogy Neked mindenképp itt a helyed, ráadásul íróként, nos, nem kell mást tenned, csak kitöltened az alábbi jelentkezési sablont, majd pedig hobbitfuttában elküldened a lotr.hobbit.kihivas@gmail.com címre.

Jelentkezési sablon:

  •  nicknév
  • életkor
  • választott főkulcs
  • választott titkos kulcs
  • elérhetőségek (leggyakrabban használt e-mail cím mindenképp)
  • link egy profilhoz, ahol megtalálhatóak a publikált írásaid (pl. Merengő, Livejournal, stb.)

 

A JELENTKEZÉS STARTOLÁSA: május 21. (csütörtök) 19:00

 

Minden kulcsból több van, hogy legyen viszonylag bő választék, és hogy ne érezze senki sem kényszernek a neki kimaradt kulcslehetőséget. A kulcsokat a jelentkezési sorrendnek megfelelően fogom lehúzni a listáról.

A jelentkező írókat természetesen megkérem, hogy a választott főkulcsot szigorúan tartsák titokban, hogy később a pontozás teljesen szabályosan és esetleges részlehajlás nélkül bonyolódhasson le.

 

A szereplő és a tulajdonság kulcsokat az írók egymás közt fogják kiosztani, miután lejárt a jelentkezési határidő – várható kulcsosztási időpont tehát: május 30. (szombat) 18:00 [igény és megegyezés szerint változhat].

Mivel a potenciális jelentkezők között akad olyan, aki nem rendelkezik (és nem is szándékozik ezen változtatni) Facebook profillal, illetve a kihívás Ötlet-társa is ezen személyek közé tartozik, úgy határoztunk, hogy az írók számára a Google Drive segítségével hozunk létre egy privát dokumentumot, aminek a közvetlen linkjét mindenki meg fogja kapni a jelentkezés lezártával (május 29. (péntek) 23:59). Ebben a dokumentumban mindenki könnyedén kommunikálhat az írótársaival, ráadásul bármilyen e-mail címmel működik, nem szükséges semmilyen regisztráció az eléréséhez (okostelefonra és táblagépre is könnyedén és ingyen letölthető a Drive applikációja). Tehát a maradék két kulcs írók közötti kiosztását is ezen a felületen bonyolítjuk majd le. A dokumentumban feltüntetünk a kulcsosztáshoz minden szükséges adatot és információt, valamint létrehozunk egy "beszélgetős" dokumentumot is, ami privát fórumként működhet majd a kihívásra jelentkezett írók között az alkotói időszakban.

(Igény szerint létrehozhatok egy Facebook privát csoportot is, de ha mindenki számára megfelelően működik a Drive, akkor indítványoznám, hogy ne zárjunk ki senkit sem a közös kommunikációból. Ez ügyben kérem, hogy akinek problémája vagy meglátása van, az írjon a lotr.hobbit.kihivas@gmail.com címre.)

 

Tehát, ha jelentkezni szeretnél a kihívásra, ne habozz, küldd el a kitöltött jelentkezési sablont a feltüntetett e-mail címre, és máris elkezdhetsz azon gondolkodni, hogy melyik szereplő és tulajdonság kulcsot szeretnéd még a készülődő történetedhez. Illetve nekiláthatsz a különféle kulcsbeszerzési taktikák kidolgozásának is, hiszen sosem tudhatod, hogy ki és mennyire szeretné még az általad kiszemelt kulcsokat, és hogy milyen volumenű küzdelem várhat majd rád a megszerzésükért. ;)

 

Üdvözlettel,

SlytHay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-hobbit-kihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr497475868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zajec_ 2015.05.21. 20:24:09

Éni s reppentettem *_____*

lexfelon 2015.05.21. 21:41:09

Szintén elküldve ^^

SlytHay 2015.05.22. 10:51:44

Köszönöm mindenkinek még egyszer a jelentkezést. Egy rövidke hír: rögtön hat jelentkező akadt az első este. ^^

Luthien Lovemagic 2015.05.22. 11:15:53

@SlytHay: Sly, ez azért van, mert már régóta hiánycikk egy ilyen kihívás. Most előbújhat minden lotr-s. :) Gyertek minél többen! Elárulom, előbb voltam lotr rajongó, mint HP, bár a Star Warst egyik sem übereli, sőt semmi se nagyon :) Csak jó SW ficet nehéz írni, még a lotr-nél is nehezebb. Bár ez csak az én véleményem, de lelövöm magam, mielőtt még túlzottan belelendülnék xD

SlytHay 2015.05.22. 11:23:48

@Luthien Lovemagic: Szuper lenne, ha teltházas kihívás lenne. :) Egyébként abszolút egyetértek abban, hogy hiteles SW-t hihetetlenül nehéz lenne jól, mellé hitelesen megírni. Nem is piszkálom meg sosem, ahhoz túlságosan tisztelem. x)) GYU-ban az első és a másodkor a húzós, ezért is helyeztem a kihívás hangsúlyát a GYU trilógia és a Hobbit idősíkjára, főleg hogy ez az egyértelműen népszerűbb is.

Luthien Lovemagic 2015.05.22. 11:49:29

@SlytHay: Nem is tudtam, hogy te is szereted az SW-t. Örülök neki :)

Zajec_ 2015.05.22. 18:08:02

Uuuuuh, pedig egy jó kis Star Wars kihívás <3 *csendesen fejezi ki rajongását* XD
süti beállítások módosítása