Gyűrűk Ura/Hobbit Fanfiction Írói Kihívás

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Helyzetjelentés

2015. május 27. - SlytHay

Örömömre szolgál, hogy kijelenthetem, a kihívás már most túlugrotta a kezdetben belé vetett hitem által emelt lécet. Lelkesedésben és érdeklődésben sincs hiány. :)

Jelenleg 10 11 írónk van, tehát a hivatalosan meghirdetett 12-ből még 2 1 hely kiadó.

Még mindig van idő csatlakozni az írói csapathoz péntek éjfélig, azonban jó, ha igyekeznek a vállalkozó kedvű egyének, mivel nem lehet megjósolni, hogy a szabad helyek mennyi ideig maradnak még betöltetlenül.

Mivel a már jelentkezett írók többségének a péntek este a legmegfelelőbb időpont a kulcsosztásra, így a jelentkezés hivatalos lezárása előtt kerül sor a maradék két kulcs kiválasztására. Ettől függetlenül továbbra is lehet még éjfélig érvényes jelentkezést leadni, azonban értelemszerűen a kulcslistán már nem lesz minden kulcs elérhető. 

 

Üdvözlettel,

SlytHay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-hobbit-kihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr87494892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása