Gyűrűk Ura/Hobbit Fanfiction Írói Kihívás

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Kezdés

2015. július 01. - SlytHay

Kedves Mindenki!

 

Éjféllel letelt a kihívás alkotói szakasza, és hamarosan elkezdődik a publikálási szakasz. Én már tudom, hogy remek történetek születtek, tehát nyugodtan merem kijelenteni, hogy igazán érdemes elolvasni őket. Mindenki találhat majd kedvére valót; több műfaj elemei is feltűnnek a sorok között és hatják át egy-egy novella hangulatát.

Bízom benne, hogy az elolvasott történeteket pontokkal és néhány szóval is jutalmazzák majd a kedves Olvasók, hiszen minden véleményt és visszajelzést kíváncsian és izgatottan várnak az Írók.

Mielőtt felkerülne az első történet, az Olvasók figyelmébe ajánlanám még egyszer az olvasói szabályzatot és a pontozási szabályzatot. Ezek ismerete biztosítja a szavazási időszak gördülékeny menetét.

 

Várunk tehát mindenkit szeretettel és kalandra kész történetekkel!

 

Üdvözlettel,

SlytHay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-hobbit-kihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr807588508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása