Gyűrűk Ura/Hobbit Fanfiction Írói Kihívás

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Jelentkezés a harmadik kihívásra

2017. június 03. - SlytHay

A kihívásra 6 (igény esetén maximum 8) jelentkezését várom a jelentkezések természetesen érkezési sorrendben kerülnek elbírálásra. FIGYELEM! Minden hely elkelt.

A jelentkezés előtt mindenképp tanácsos, sőt kötelező átolvasni és áttanulmányozni az írói szabályzatot. Amennyiben a szabályzatban nem szereplő kérdés merülne fel, mindenképp jelezzétek a kihívás e-mail címén, ahol ezeket a kérdéseket meg fogom válaszolni, illetve szükség esetén a szabályzat is bővítésre/módosításra kerül.

Ezután már csak annyi a teendőtök, hogy kitöltitek az alábbi jelentkezési sablont, és elkülditek a lotr.hobbit.kihivas@gmail.com címre.

Jelentkezési sablon:

  • nicknév
  • életkor
  • választott főkulcs (+1 arra az esetre, ha az elsőt időközben már más lefoglalta)
  • választott másodlagos kulcs (+1 arra az esetre, ha az elsőt időközben már más lefoglalta)
  • titkos kulcs számkódja
  • link egy profilhoz, ahol megtalálhatóak a publikált írásaid (pl. Merengő, Livejournal, blog, stb.)

 

A JELENTKEZÉS STARTOLÁSA: június 3. (szombat) 17:00

 

A főkulcs és a másodlagos kulcs listája a 'KULCSOK' menüpont alatt lesz megtalálható június 3-án 12 órától.

A titkos kulcsok kiosztása azután válik esedékessé, hogy minden írói pozíció betöltésre került. A titkos kulcsot mindenki e-mail útján kapja meg a jelentkezésére válaszolva, a megadott számkódok alapján.

 

Ne feledjétek, hogy a jelentkezések beküldési sorrend szerint kerülnek elbírálásra, tehát számít a gyorsaság, ha mindenképp íróként, saját történetekkel szeretnétek gazdagítani a kihívást. Hajrá!

 

Üdvözlettel,

SlytHay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-hobbit-kihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr7812560915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Merilwen 2017.06.24. 19:50:33

Öröm látni, hogy idén is teltházas kihívás lesz; alig várom az augusztust :) Most nem tervezed azt közzétenni, hogy kik jelentkeztek, mint korábban? Nem követelőzésképp, csak kíváncsi vagyok :D

SlytHay 2017.06.24. 19:55:55

@Merilwen: De, lesz lista. Épp ma reggel jutott eszembe, hogy a fenébe is, erről szépen elfeledkeztem, szóval nagyon jól ráéreztél a dologra. :D Még ma este megcsinálom az írók névsorával a posztot, mielőtt megint elfelejtődne.

Merilwen 2017.06.25. 15:00:40

@SlytHay: Szuper, nagyon kíváncsi vagyok :D
süti beállítások módosítása