Gyűrűk Ura/Hobbit Fanfiction Írói Kihívás

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

IV. Gyűrűk Ura/Hobbit Kihívás - Igényfelmérő kérdőív

2018. november 24. - SlytHay

Sziasztok!

Korábban ugyebár felmerült egy következő forduló megrendezése, és több érdeklődő visszajelzést is kaptam ezzel kapcsolatban. Most sikerült időt szakítanom a kihíváson való ötletelésre, a működőképes menetrend kialakítására, kulcsokra, stb. Azonban a közelmúltban több hasonló kaliberű hazai kihíváson való negatív tapasztalatból kifolyólag egy következő forduló meghirdetése előtt mindenképp szeretném felmérni a valós igényeket. Mivel már konkrét menetrendre tudjátok alapozni az érdeklődéseteket, én is pontosabb képet tudok kapni, ami alapján meg is tudom hozni a végleges döntést a IV. fordulót illetően.

Az igényfelmérő kérdőívet ITT tudjátok elérni. (A két lehetséges menetrendet a kérdőív fejlécében megtaláljátok.)

Amennyiben van ismerősötök a fandomban, aki aktívabb vagy íróként, vagy olvasóként, nyugodtan megoszthatjátok vele is a linket, hiszen az a cél, hogy minél több potenciális résztvevőhöz eljusson ez a hír, illetve maga a kihívás.

Segítő közreműködéseteket előre is köszönöm!

 

Üdvözlettel,

SlytHay

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-hobbit-kihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr7714391044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása