Gyűrűk Ura/Hobbit Fanfiction Írói Kihívás

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Legyetek üdvözölve!

2015. május 19. - SlytHay

Nincs is értelme húzni az időt, fogyasztani a sorokat, ugorjunk is bele a közepébe, mint Bilbo a hegymélyi aranyhalomba.

Talán kezdjük azzal, hogy miért is jött létre ez a kihívás…

A Tolkien professzor által teremtett varázslatos világ sokunk életében jelen van/volt, hatást gyakorolt ránk a rendkívüli összetettségével és kidolgozottságával. Az abszolút egyediségével. Mivel a magyar fandomban úgy tapasztaltuk, hogy igen kevés fanfiction született ebben az univerzumban, úgy gondoltuk, megteszünk egy nagyobb lépést a fandom népszerűsítése érdekében, és reméljük, hogy sikerrel is zárul a küldetésünk.

A kihívást a két legismertebb történetszálra építjük: a Gyűrűk Ura trilógiára és a Hobbitra. A történetek szempontjából egyaránt figyelembe vesszük a könyv- és a filmváltozatot is, így senki ne riadjon vissza a jelentkezéstől csupán amiatt, hogy nem olvasta a könyveket, vagy épp a filmeket nem látta. Tehát mindenkit szívesen várunk a jelentkezéskor, a bátrakat és félénkeket egyaránt, ahogyan azokat is, akik még eddig nem alkottak a fandomban, csupán gondolatban szövögették a történetszálakat – most itt a remek alkalom, hogy Ti is megtegyétek azt az első lépést. Aki pedig nem íróként szeretne csatlakozni a kihíváshoz, azt sok szeretettel várjuk vissza majd a publikálási időszak kezdetekor olvasni, véleményezni és pontozni.

Hamarosan találkozunk a jelentkezés homokórájának átbillenésekor.

 

Üdvözlettel,

a Szervező és az Ötlet-társ:

SlytHay és Baylon

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-hobbit-kihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr977473456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása