Gyűrűk Ura/Hobbit Fanfiction Írói Kihívás

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

IV. forduló - START nyári menetrend szerint

2019. május 22. - SlytHay

Kedves Mindenki!

A Gyűrűk Ura/Hobbit Kihívás IV. fordulója a tervezett nyári menetrend szerint el fog startolni.

A jelentkezési időszak 05.24-én 12:00-kor, tehát péntek délben fog elkezdődni.

Aki szeretne íróként részt venni a kihíváson, az alábbi jelentkezési sablont kell elküldenie a lotr.hobbit.kihivas@gmail.com e-mail címre:

  • nicknév
  • életkor
  • választott főtéma
  • választott kulcs
  • választott titkos kulcs
  • link egy profilhoz, ahol megtalálhatóak a publikált írásaid (opcionális)

A jelentkezést egy olyan e-mail címről küldd, amit rendszeresen ellenőrzöl, ugyanis a jelentkezés leadása után minden a kihívással, annak menetével kapcsolatos friss hír vagy fontos tudnivaló erre az e-mail címre fog érkezni.

Figyelem, az írók létszáma korlátozott!

Összesen 6 író jelentkezését tudom elfogadni.

A jelentkezések időrendi sorrendben kerülnek elbírálásra, és a 05.24. 12:00-nél korábban beérkezett jelentkezések automatikusan érvényüket vesztik. (Ha észreveszed, hogy túlbuzgó voltál, és hamarabb küldted be a jelentkezésedet, van egy egyszeri lehetőséged újraküldeni az e-mailt a megfelelő időintervallumban.)

A IV. fordulóban 2 főtéma közül lehet majd választani. Ezúttal azonban nem lesz csapatverseny, így nincs megszabva, hogy egy-egy főtémát a 6 író közül hányan választhatnak.

A pontos kulcslista és a leírások (a titkos kulcsok kivételével, természetesen) a holnapi nap folyamán kerülnek ki a blogra, szóval járjatok nyitott szemmel.

Üdv,
SlytHay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-hobbit-kihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr5114848396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Metálcsibi 2019.05.23. 23:17:51

VÚÚÚÚÚ! Annyira örülök, Sly! El sem tudom mondani, mennyire. Viszont -- ahogy az előző évek tapasztalatai mutatják, s egyéb okok, mint egyetem, miatt is -- én most csak az olvasói-pontozói feladatokat vállalom, amire úgyis nagyobb a szükség. Nagyon szívom miatta a fogam, mert ez a kis kihívás az egyik olyan ok, amiért érdemes élni :D, de most képtelen vagyok az államvizsga mellett még kihívásozni is, amit nagyon-nagyon-nagyon bánok.
Borzasztóan örülök a kihívásnak, bár ez egy negatív jelző, de a nagyon-nagyon meg unalmas, úgyhogy reménykedek benne, hogy mondjuk jövőre, amennyiben lesz GYU-Hobbit kihívás, részt vehetek ismét benne.
Sly, még egyszer imádlak és itt leszek olvasni, bármi is történjék!
Üdvözlettel:
BaO2

SlytHay 2019.05.25. 13:30:33

@Metálcsibi: Szia! Először is, nagyon örülök, hogy egy biztos olvasónk már van a Te személyedben. Mindig aggodalom tárgya, hogy egy kihíváson vajon lesznek-e pontozó olvasók, és amikor egy-egy valaki jelzi a részvételi szándékát, az mindig megkönnyebbülést hoz, hogy nem lesz semmi gond. Szerencsére a GYU/Hobbit Kihívás keretében még nem volt példa arra, hogy vészesen kevés aktív olvasó tegye tiszteletét, és bízom benne, hogy ez idén is így lesz. :) Másodszor pedig köszönöm a szavaid, rettenetesen melengetik a sötét és hideg kis lelkemet az olyan szavak, amik azt közvetítik, hogy van, aki szereti és értékeli, amit csinálok, bármennyire is jelentéktelennek gondolnám azt, még ha én is nagyon szeretem a szervezési feladatkört. A jövőre tekintettel még nem tudok biztosat nyilatkozni, de abszolút várható egy következő forduló, ha az idei is sikeresen zárul. :)
Üdv,
Sly
süti beállítások módosítása