Gyűrűk Ura/Hobbit Fanfiction Írói Kihívás

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Publikálási szünet

2015. július 06. - SlytHay

Üdv Mindenkinek!

 

Biztos van, aki észrevette, hogy a kétnapos szünet előrébb került egy nappal. Nos, ennek az az oka, hogy az eredetileg 11 történet helyett 9 10 készült el, mivel sajnos két egy írónak vissza kellett lépnie a kihívástól, így két egy nappal megrövidült a publikálási időszak is.

A ma és a holnap tehát szünnap.

Ez annyit tesz, hogy nem kerülnek fel új történetek az oldalra. Ennek egyik célja az, hogy ne csapja el senki a gyomrát az egyszerre rázúduló remek történetekkel, a másik pedig az, hogy a már felkerült történeteket legyen idő elolvasni, feldolgozni és értékelni. A statisztika szerint akadnak szép számmal olvasók, és már két pontozónk is van (köszönjük nekik!), de a több ezúttal abszolút jobb, szóval tessék bátran véleményt (és pontokat) hagyni, nem harap senki, amíg nem orkokkal dobálják őket. ;)

Holnap azért érkezik majd egy kis olvasnivaló, hogy aki már túl van mind az öt történeten, ő se unatkozzon. Szerdán pedig folytatódik a publikálás; még négy történet lapul a tarsolyban.

További jó olvasást és szavazást!

 

Üdvözlettel,

SlytHay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-hobbit-kihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr877604796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása