Gyűrűk Ura/Hobbit Fanfiction Írói Kihívás

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Jelentkezés a kihívásra

2016. június 13. - SlytHay

A kihívásra maximum 8 (témánként 4-4) jelentkezését várom, és minden esetben csak ennyi érvényesen leadott jelentkezést tudok elfogadni – természetesen érkezési sorrendben. (Létszámbővítésre igény esetén sem lesz lehetőség.)

A jelentkezés előtt mindenképp tanácsos átolvasni és áttanulmányozni az írói szabályzatot.

Ha ez megtörtént, és elhatároztátok, hogy íróként szeretnétek részt venni a kihíváson, akkor csupán annyi a teendőtök, hogy kitöltitek az alábbi jelentkezési sablont, amit aztán eljuttattok a lotr.hobbit.kihivas@gmail.com címre.

Jelentkezési sablon:

  • nicknév
  • életkor
  • választott csapattéma
  • szükség esetén lehetséges-e a csapatcsere
  • link egy profilhoz, ahol megtalálhatóak a publikált írásaid (pl. Merengő, Livejournal, stb.)
  • a kihívás privát csoportja legyen: FB csoport, Drive dok, fórum (Sorrendet is lehet felállítani, de mindenképp jelezzétek, ha valamelyik opció egyáltalán nem kivitelezhető valamilyen okból a számotokra.)

 

A JELENTKEZÉS STARTOLÁSA: június 14. (kedd) 17:00

 

A két csapattéma leírása megtalálható a 'KULCSOK' menüpont alatt.

A jelentkező írókat természetesen megkérem, hogy a választott csapattémát szigorúan tartsák titokban egészen a szavazási időszak végdátumáig.

A kép és titkos kulcs kiosztására a jelentkezési határidő lejárata után kerül sor egy közösen egyeztetett időpontban a kihívás résztvevőinek privát körében.

 

Tehát, ha jelentkezni szeretnétek a kihívásra, ne habozzatok, küldjétek el a kitöltött jelentkezési sablont a feltüntetett e-mail címre. Ne feledjétek, hogy a jelentkezések beküldési sorrend szerint kerülnek elbírálásra, tehát számít a gyorsaság, ha mindent kizáróan csakis a már előre kiszemelt csapattémában szeretnétek alkotni.

 

Üdvözlettel,

SlytHay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-hobbit-kihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr508807098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Konek0 2016.06.16. 13:57:07

Hogy én mindig lemaradok :"D de sebaj, most is szívesen fogok kritizálni :DDD

SlytHay 2016.06.16. 15:28:48

@Konek0: Én sem gondoltam volna, hogy szó szerint egy nap alatt teljes lesz a létszám. Igazából még különböző portálokon sem volt időm meghirdetni. :'D
süti beállítások módosítása