Gyűrűk Ura/Hobbit Fanfiction Írói Kihívás

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Tervek a jövőre, azaz lesz-e folytatás

2018. június 23. - SlytHay

A napokban volt egy megkeresés azzal a kérdéssel, hogy lesz-e következő fordulója a Gyűrűk Ura/Hobbit Kihívásnak. Nos, a válaszom az volt, hogy abszolút nincs kizárva, sőt már magam is gondolkodtam rajta, viszont pontos időpontot még nem tudok kitűzni. A legvalószínűbbnek azonban egy késő őszi, kora téli kezdést tudok elképzelni. Szóval ha valaki erre jár, és szintén érdekelt lenne a kihívásban, a legtanácsosabb, ha ekkortájt tér vissza, és addigra akár már konkrétumokat is találhat a IV. Gyűrűk Ura/Hobbit Kihívás tekintetében. :)

Amennyiben valaki már most tudja, hogy szeretne valamilyen formában részt venni a kihíváson, szívesen veszem, ha e-mail vagy jelen bejegyzés alatti hozzászólás formájában jelzi azt, hiszen így ha itt az idő, külön értesítő levelet is tudok küldeni a tervezett menetrendet illetően, amint fix információkkal rendelkezem.

Addig is legyen további szép éve minden erre térő Kószának!

Üdvözlettel,

SlytHay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-hobbit-kihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr5814066081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alavel 2018.07.26. 09:12:01

Kedves Sly!

Én nagyon szívesen részt vennék a következő fordulóban - ezúttal ismét íróként. Bár nem tudom, hogy a fél évvel későbbi, végzős évében lévő énem mit fog szólni ehhez az ötlethez, egyelőre megvan bennem a kedv és lelkesedés egy újabb kalandhoz Középföldén!:)
Tolkien világát mindig is a nyárhoz kötöttem leginkább (gondolom ehhez az is hozzátett, hogy eddig nyáron voltak a kihívások), így érdekes élmény lenne, ha tényleg egy hidegebb évszakban kerülne sor erre a már számomra nélkülözhetetlenné vált eseményre.
Már nagyon várom a fejleményeket, kérlek majd tájékoztass mindenképpen!

Addig is, minden jót!:)

Üdv, Alavel

Metálcsibi 2018.09.16. 20:52:58

Kedves Sly!

Én is jövök, ha lesz. Íróként vagy olvasóként, az mindegy. Lehet, hogy olvasásra nagyobb szükség lenne, úgyhogy lehet, feláldozom magam... Amúgy olyat nem lehetne, hogy az írók is pontozhassanak? Természetesen sajátra nem. Elfogultságot ki lehet zárni az anonimitással... Csak eszembe jutott...
Viszlát a kihíváson!
BaO2
süti beállítások módosítása