Gyűrűk Ura/Hobbit Fanfiction Írói Kihívás

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

Hobbitnyi Kalandok Középföldén

A második

2016. június 12. - SlytHay

Kedves Mindenki!

 

Eltelt egy év, és több forrástól érkező, kedves-noszogató szónak köszönhetően idén ismét útjára indítom a Gyűrűk Ura/Hobbit Kihívást.

Bízom benne, hogy ezúttal is akadnak majd olyan lelkes jelentkezők, akik vagy saját alkotásukat küldenék csatába, vagy pedig a már kész munkákat illetnék pontokkal. Így vagy úgy, mindenkire szükség van egy sikeres kihíváshoz, szóval jöjjön bátran mindenki, aki számára jelentőséggel bír a fandom.

A tavalyihoz képest eszközöltem egy kis változást a tematikában. Kevesebb kulcs, s ezzel minden bizonnyal kevesebb stressz az írók számára, és könnyebb kulcspontozás az olvasóknak. (Legalábbis az én meglátásom szerint. :))

A másik fő változó pedig az lesz, hogy az íróknak ezúttal két csapattéma közül kell majd választaniuk már a jelentkezés során, melyek az alábbiak:

  1. Úton (Alagos)

Ez a téma azokat a történeteket foglalja magába, melyek a nyughatatlanságról, az örök útonállásról, vagy esetleg a megállapodásra való képtelenségről szólnak. A kardokkal, bárdokkal vívott csaták és az elmékben tomboló viaskodások helye. Az útkeresés, a folytonos küzdelmek, az erős akaratok által vezérelt történetek témája ez.

  1. Útfélen (Ninniach)

Ez a téma ad otthont azoknak a történeteknek, melyeket a nyugalom, a megállapodás, a megbékélés aurája leng körbe. Ám a boldog letelepedés mellett ide tartozik a jóba/rosszba való belenyugvás is, a korábban fáradhatatlan küzdőkedv elvesztése, a beletörődés a megváltoztathatatlanba.

A csapattémák leírása csupán útmutatóként szolgál; a leírt példákat még megannyi másik lehetőséggel lehet bővíteni. Legyetek kreatívak, forgassátok ki a témákat önmagukból! (De azért maradjatok a homokba húzott határvonalakon belül. ;))

 

Jelentkezéskor tehát a fent említett két téma közül lehet, illetve kell majd választani.

Az idei kihívás menetrendje már jobbra pillantva az oldalsávon megtekinthető.

A jelentkezéssel kapcsolatos egyéb információkkal pedig még a jelentkezési időszak kezdete előtt kikerül egy külön bejegyzés a blogra.

Hamarosan elindul a kaland, addig is további szép napot minden erre kószáló olvasónak.

 

Üdvözlettel,

SlytHay,

a Szervező

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-hobbit-kihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr608801560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása